Dansk Supermarked

S. Guldfeldt Nielsen A/S har i totalentreprisen på ombygnings-opgaven for Dansk Supermarked i Bilka Odense. 

Projektet omfattede renovering og ombygning af varehuset hele 19 forskellige steder og pågik i åbningstiden, hvilket stillede store krav til vores fleksibilitet og omstillingsparathed, så Bilkas kunder ikke blev generet af renoveringen. Derudover var der lagt en stram tidsplan for ombygningen, som skulle stå færdig inden julehandlen for alvor tog fart, så der har gennem hele byggeperioden været hektisk aktivitet. Da ombygningen var på sit højeste, havde vi 52 folk inden for forskellige faggrupper gående på projektet samtidig.

To af de helt store opgaver var ombygning af bager og bistro. Oprindeligt var der ikke planlagt arbejder i bistroen, men da området blev nærmere gennemgået af bygherre, fik vi til opgave at skifte lofter og alt belysning. Derudover skulle vi renovere toiletter og flytte rundt på vægge og dørhuller, inden det hele skulle males. Den omfattende renovering medførte lidt udfordringer ift. kloakeringen, som blev tilrettet, så den nu dækker det nye behov.

Bageren havde den mest kompakte tidsplan, og opgaverne i bagerområdet gik på at fjerne den gamle ovnlinje og tilpasse omgivelserne omkring de nye ovne. Vi har ligeledes repareret gulv, loft og lagt nye forsyninger til. Som ekstraarbejde blev vi bedt om at lægge 350 m2 nye klinker med epoxyfuger, så vi har arbejdet dag og nat for at blive klar til afleveringsdatoen som aftalt. Det blev vi til bygherres store tilfredshed:

Udtalelse fra John Christensen, Salling Group.
S. Guldfeldt Nielsen A/S har udført totalentreprisen på ombygningsopgaven for Dansk Supermarked i Bilka Odense. Vi er yderst tilfredse med Guldfeldts professionelle tilgang til løsning af projektet, som blev afleveret til rette tid og i høj kvalitet, og vi er stolte af at kunne byde vores kunder velkommen i vores nye hypermarked.”

Beliggenhed: Odense

Bygherre: Dansk Supermarked

Bygherre kontaktperson: john.christensen@sallinggroup.com
Tlf. 30 58 91 77

Entreprise: Totalentreprise

Byggeperiode: 2016

Entreprisesum: 21 mio.

Byggeareal: 30.300 m2

Arkitekt: AI A/S

Ingeniør: Rambøll A/S

S. GULDFELDT NIELSEN A/S
Sivmosevænget 4
5260 Odense S
T: 6612 1834
M: mail@guldfeldt.dk
CVR: 17559737