GFII - Miljøstyrelsen

S. Guldfeldt Nielsen A/S har i totalentreprise udført ombygning og renovering af Miljøstyrelsens domicil i Odense.

Totalentreprisen blev udført til en samlet entreprisesum på 48 mio. kr.

Renoveringen af bygningen på knap 4.000 m², fordelt på 4 etager, gik fra at være en let renovering til totalrenovering. Renoveringen omfatter nye gulve og lofter, indvendige glaspartier, nyt storkøkken, nye køkkener, ny tagdækning, ny solafskærmning, nye facadepartier, nyt ventilationsanlæg, indvendigt og udvendigt malerarbejde samt nyt El, CTS, ABS, AVA, VVS, sprinklersystem og ventilation.

Under renoveringsprocessen havde vi stort fokus på den daglige koordinering af projektet. Der har fra projektets start været en god og tæt og med bygherre og de øvrige aktører på opgaven.

Beliggenhed: Tolderlundsvej, Odense

Bygherre: Bygningsstyrelsen

Entreprise: Totalentreprise

Byggeperiode: august 2018 - april 2019

Entreprisesum: 48 mio. DKK

Byggeareal: 4.000 m²

Egenproduktion: Tømrer-snedker

Arkitekt: C&W Arkitekter

Ingeniør: Henry Jensen

S. GULDFELDT NIELSEN A/S
Sivmosevænget 4
5260 Odense S
T: 6612 1834
M: mail@guldfeldt.dk
CVR: 17559737
Powered by Emply