Sund arbejdskultur giver god kvalitet

Vi udfører bygge- og serviceopgaver i alle entrepriseformer. Vores medarbejdere yder deres bedste hver dag, som bidrager til, at vi har en fantastisk virksomhed med en sund arbejdskultur og kan levere god kvalitet. Vi holder os opdateret om nyeste byggestandarder og krav til fremtidens byggeri.

Læs mere

GULDFELDT

S. Guldfeldt Nielsen A/S og HANS JØRGENSEN & SØN A/S har samlet aktiviteterne i GULDFELDT. 
Guldfeldt dækker alle områder af branchen, og udfører bygge- og serviceopgaver i alle entrepriseformer som privatejet entreprenørvirksomhed. 
Vores kerneværdier er ordholdenhed og kvalitet, som gennemsyrer de opgaver vi løser. 

Vores kunder spænder bredt fra professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder og forsikringsselskaber til offentlige instanser.

Vi har en stor egenproduktion, hvor vi løser specialopgaver inden for beton, kloak, murer samt tømrer- og snedkerarbejde.

Hvad vi tilbyder

Vores referencer

Det tætte samarbejde med kunderne er kendetegnet ved vores værdier ”kvalitet, ordholdenhed, fællesskab, visionær og socialt ansvar”, som er de leveregler, vi opererer ud fra, og som går igen i alt, hvad vi foretager os.

Alle opgaver udføres på et kvalitetsniveau, som gør det naturligt for kunderne at vælge os næste gang, de skal bruge en professionel samarbejdspartner.

Se referencer

Søger du nye udfordringer?

Hos S. Guldfeldt Nielsen A/S mener vi, at vi er forpligtet til hele tiden at uddanne dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere. Det er vores bidrag til at opretholde kvaliteten i branchen, og det er vores bidrag til hele tiden at udvikle nye håndværkere, som også kommer os til gode.

Søg nu
S. GULDFELDT NIELSEN A/S
Sivmosevænget 4
5260 Odense S
T: 6612 1834
M: mail@guldfeldt.dk
CVR: 17559737