Vi har vundet prisen som Årets Arbejdsplads

Hos S. Guldfeldt Nielsen A/S fik vi en meget flot 1. plads ved 3F’s kåring af Årets Arbejdsplads 2021, som fandt sted i DR Byen den 16. marts 2022. Vi er utroligt stolte og beæret over at have vundet prisen. En stor tak skal lyde til alle medarbejdere, der hver dag yder deres bedste for, at vi har en fantastisk virksomhed med en sund arbejdskultur og god kvalitet.

Læs mere

S. Guldfeldt Nielsen A/S

S. Guldfeldt Nielsen A/S er en velkonsolideret tømrer- og snedkervirksomhed, der udfører bygge- og serviceopgaver for professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder, forsikringsselskaber og offentlige instanser.

Vi løser alle former for bygge- og serviceopgaver; herunder vedligehold, byfornyelse og specielopgaver med egenproduktion af tømrer- og snedkerarbejde i vores værksted.

 

Hvad vi tilbyder

Vores referencer

Det tætte samarbejde med kunderne er kendetegnet ved vores værdier ”kvalitet og ordholdenhed”, som er de leveregler, vi opererer ud fra, og som går igen i alt, hvad vi foretager os.

Alle opgaver udføres på et kvalitetsniveau, som gør det naturligt for kunderne at vælge os næste gang, de skal bruge en professionel samarbejdspartner.

Se referencer

Søger du nye udfordringer?

Hos S. Guldfeldt Nielsen A/S mener vi, at vi er forpligtet til hele tiden at uddanne dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere. Det er vores bidrag til at opretholde kvaliteten i branchen, og det er vores bidrag til hele tiden at udvikle nye håndværkere, som også kommer os til gode.

Søg nu

Nyheder

Læs nyheder fra Guldfeldt A/S

Læs nyheder
S. GULDFELDT NIELSEN A/S
Sivmosevænget 4
5260 Odense S
T: 6612 1834
M: mail@guldfeldt.dk
CVR: 17559737