Sund arbejdskultur giver god kvalitet

Hos GULDFELDT fik vi en meget flot 1. plads ved 3F’s kåring af Årets Arbejdsplads 2021 tilbage i foråret 2022. Vi ved, at dette kun er muligt, fordi alle vores medarbejdere yder deres bedste hver dag, som bidrager til, at vi har en fantastisk virksomhed med en sund arbejdskultur og god kvalitet.

Læs mere

GULDFELDT

S. Guldfeldt Nielsen A/S og HANS JØRGENSEN & SØN A/S har samlet aktiviteterne i GULDFELDT. 
Vi udfører som entreprenør både vedligehold og byfornyelse, der dækker alle områder af branchen. 
Vi sørger for at samle alle trådene med værdierne kvalitet og ordholdenhed i fokus. 

Vores kunder spænder bredt fra professionelle bygherrer, erhvervsvirksomheder og forsikringsselskaber til offentlige instanser.

Vi har en stor egenproduktion, hvor vi løser specialopgaver inden for beton, kloak, murer samt tømrer- og snedkerarbejde.

Hvad vi tilbyder

Vores referencer

Det tætte samarbejde med kunderne er kendetegnet ved vores værdier ”kvalitet, ordholdenhed, fællesskab, visionær og socialt ansvar”, som er de leveregler, vi opererer ud fra, og som går igen i alt, hvad vi foretager os.

Alle opgaver udføres på et kvalitetsniveau, som gør det naturligt for kunderne at vælge os næste gang, de skal bruge en professionel samarbejdspartner.

Se referencer

Søger du nye udfordringer?

Hos S. Guldfeldt Nielsen A/S mener vi, at vi er forpligtet til hele tiden at uddanne dygtige og kvalitetsbevidste håndværkere. Det er vores bidrag til at opretholde kvaliteten i branchen, og det er vores bidrag til hele tiden at udvikle nye håndværkere, som også kommer os til gode.

Søg nu

Nyheder

Læs nyheder fra Guldfeldt A/S

Læs nyheder
S. GULDFELDT NIELSEN A/S
Sivmosevænget 4
5260 Odense S
T: 6612 1834
M: mail@guldfeldt.dk
CVR: 17559737