Oluf Bagers Plads

S. Guldfeldt Nielsen A/S har i hovedentreprise opført to nye bygninger og en samlende plads på Oluf Bagers Plads. Hovedentreprisen blev udført til en samlet entreprisesum på 20,2 mio. DKK.

Oluf Bagers Plads er tiltænkt som et byrumsprojekt, der skal skabe et nyt, grønt og levende bytorv i Odense, hvor byens borgere og besøgende kan gå på café, shoppe og være en del af byen puls, eller bare slå sig ned og nyde de smukke historiske bygninger og den moderne arkitektur, der omgiver pladsen.

Bygningerne skulle afspejle de historiske rammer der er i bebyggelsen i det tilstødende H.C. Andersen-kvarter, og bygningerne bliver bindeleddet til Hans Jensens Stræde, hvor H.C. Andersens hus ligger.

De to bygninger er opført i ens materialer og er sammen med den 360 m2 store plads skabt til at passe ind i kvarteret. Bygningerne skulle matche den historiske bygning Oluf Bagers Gård beliggende ved Oluf Bagers Plads.

Projektet er med sine atypiske udførelsesmetoder en opgave skræddersyet til S. Guldfeldt Nielsen A/S, hvor håndværksmæssige dyder er sat i højsæde for at få et kvalitetsbyggeri.

Beliggenhed: Odense

Bygherre: Realdania

Entreprise: Hovedentreprise

Byggeperiode: 2017-2019

Entreprisesum: 20,2 mio. DKK

Byggeareal: 1490 m2

Arkitekt: Praksis Arkitekter ApS

Ingeniør: Henry Jensen A/S

S. GULDFELDT NIELSEN A/S
Sivmosevænget 4
5260 Odense S
T: 6612 1834
M: mail@guldfeldt.dk
CVR: 17559737