Nyheder

Læs nyheder fra S. Guldfeldt Nielsen A/S

Tillykke til vores 25 års jubilar

18-08-2022

Jens Fomsgaard, værkstedssnedker hos S. Guldfeldt Nielsen A/S, har i dag 25 års jubilæum og det er vi meget glade for.

Jens blev uddannet bygningssnedker fra Svendborg Tekniske Skole den 1. november 1977 og arbejder i dag på vores værksted som snedker.

En stor tak skal lyde til Jens for hans altid gode humør og ihærdige arbejdsindsats. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet i fremtiden. Kæmpe stort tillykke til Jens med hans jubilæum.

Vi har vundet prisen som Årets Arbejdsplads

16-03-22

Vi fik en meget flot 1. plads ved 3F’s kåring af Årets Arbejdsplads 2021, som fandt sted i DR Byen den 16. marts 2022. Medarbejderne har indstillet Guldfeldt til titlen, der er vundet i et rekordstort felt af cirka 700 indstillinger fra hele landet.

Vi er utroligt stolte og beæret over at have vundet 1. pladsen til Årets Arbejdsplads. En stor tak skal lyde til alle medarbejdere, der hver dag yder deres bedste for, at vi har en fantastisk virksomhed med en sund arbejdskultur og god kvalitet.

Begrundelsen, for at vi vandt prisen, er bl.a. det store fokus, vi har på bæredygtighed, sikkerhed, socialt ansvar, lærlinge samt efteruddannelse.

Finalist til Årets Arbejdsplads 2021

20-10-2021

S. Guldfeldt Nielsen er blandt de 3 finalister i 3F’s kåring af Årets Arbejdsplads 2021!
Finalisterne er udvalgt blandt et rekordstort felt af cirka 700 indstillinger fra hele landet.
Vi er utrolig stolte over, at det er medarbejderne selv der har indstiller os, og medarbejderne er netop selv nøglen til succes.


Læs mere her:
https://lnkd.in/eeV4fZe4

STORT tillykke til vores dygtige elev

13-10-21

Vi er meget stolte af vores kontorelev Thea Steenstrup Haugaard, som har været til eksamen og forsvaret sin fagprøve, som mundede ud i en meget flot karakter.
Samtidig har Thea fået en flot pris i form af et legat, som er indstillet af Tietgenskolen. Legatet er en anerkendelse af Theas kvalifikationer og udviste personlige egenskaber under skoleforløbet. 
Vi er meget glade for at få Thea med på holdet, da hun er blevet fastansat fra 1. november, vi glæder os til samarbejdet fremover.

Tillykke til vores nyudlærte tømrersvende

28-09-2021

Så fik vi udlært 9 energiske og dygtige tømrerlærlinge i Odense og 1 i Svendborg.
3 fik sølvmedaljer, 2 blev antaget med ros og 5 blev antaget, STORT tillykke skal der lyde herfra med de flotte resultater.
Desuden fik Anders prisen for at være en god kammerat fra 3F, og Kasper fik prisen fra Bygma, for at være nysgerrig for faget og yde en ekstra indsats, rigtig godt gået.
Vi er utrolig stolte af jeres indsats gennem hele læretiden, da I har bevist, at I kan leve op til vores værdier, kvalitet og ordholdenhed.
Vi stod for over 10% af alle lærlinge i Odense, vi tog 1/3 af hæderspriserne, og 1/3 af medaljerne.
Vi er endda så heldige, at otte har lyst til, at fortsætte på vores byggepladser, to har søgt nye udfordringer. 
Billede 1 fra venstre: Simon Solberg, Sebastian Andersen, Youssef, Ayoub, Viktor Landtved Christensen, Torben Sørensen, Anders Juhl Johansen, Emil Richard Hein Nielsen, Steen Ørgaard Erhardtsen, Kasper Jørgensen
Billede 2: Simon Jeppesen som blev udlært i Svendborg.

Stort tillykke til vores 25 års jubilar

01-09-2021

I mandags fejrede vi vores trofaste og loyale tømrersvend Henrik Larsen, som har været ansat hos os i 25 år.

Henrik har altid arbejdet efter værdierne, kvalitet og ordholdenhed, og han er særdeles vellidt blandt kolleger såvel som kunder og samarbejdspartnere. 

En stor tak skal lyde til Henrik for hans altid gode humør og ihærdige arbejdsindsats. 

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet i fremtiden.

Tillykke til vores nyudlærte tømrersvende

26-03-2021

Hos S. Guldfeldt Nielsen A/S tager vi socialt ansvar, og vi er utrolig stolte hver eneste gang en af vores lærlinge bliver udlært. At vi nu står med hele to nyudlærte tømrersvende på et ellers meget lille hold, gør os utrolig glade.

Herfra skal der lyde et stort tillykke, med de flotte resultater til Alexander Godskesen og Sefer Baytak.

Vi ønsker jer held og lykke i fremtiden.

Miljødiplom

25-11-2020

Hos S. Guldfeldt Nielsen A/S arbejder vi målrettet med at nedbringe vores miljøpåvirkning, og leve op til gældende miljølovgivning til gavn for miljøet, kunder, medarbejdere og os selv.
Med et halvt års forsinkelse pga. Corona, modtog direktør Kim Åge Nielsen Birkerød miljødiplomet, for vores arbejde i Korsløkkeparken, og det er bevis på, at vi mener det, når vi siger, vi er en miljørigtig virksomhed.

Odense mangler ledige bygningsarbejder

01-10-2020

Odense har meget få ledige bygningsarbejder, og man har brug for at der bliver tænkt nyt. Det blev Claus Larsen og Christian Probst interviewet om til TV2 Fyn.

Se mere her: https://www.tv2fyn.dk/nyheder/01-10-2020/1930/odense-mangler-ledige-bygningsarbejder?v=1_xe99v2gj

Morten Rindahl fik en snak med TV2 Fyn

01-10-2020

Morten Rindahl fik en snak med TV2 Fyn, om det nye og komplicerede byggeri ved H.C. Andersen Hus.

Se mere her: https://www.tv2fyn.dk/fyn/haandvaerker-om-nyt-museum-det-er-enormt-kompliceret-byggeteknisk

S. GULDFELDT NIELSEN A/S
Sivmosevænget 4
5260 Odense S
T: 6612 1834
M: mail@guldfeldt.dk
CVR: 17559737